Att bli vegan

Hej och välkommen till min nya blogg! Här kommer jag att skriva om mat, närmare bestämt plantbaserad mat eftersom jag är i färd med att bli vegan. Jag har hört allt mer om hur plantbaserad mat är bättre för både miljön och hälsan varför jag bestämt mig för att börja äta enbart veganskt. Det känns roligt men också utmanande.

I dagsläget äter jag ”vanlig” mat, ni vet, köttbullar, köttfärssås, köttbit på helgen bland annat. Allt jag äter innehåller inte kött, men har förstått att det krävs lite pusslande och kunskap för att kunna ha en hälsosam vegandiet där man får i sig tillräckligt med de olika näringsämnena. Sedan vill jag ju självklart att maten ska vara god också!

Är övertygad om att det kommer gå, även om jag på rak arm kan komma på minst tio saker jag verkligen kommer att sakna i matväg… Tror att bloggen kan hjälpa mig både med motivation och att samla kunskap och förhoppningsvis goda recept att återkomma till.

Go vegan - compassion, nonviolence, for the animals, for the planet, for the people

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *